2020-tól új időszámítás

az INFRATRAINER világában!

Március 1-től az Infratrainer Global zrt. a Tungsram-mal karöltve megkezdi az Okos Infratrainer világpiaci bevezetését. Magyarországon az Infratrainer berendezések forgalmazását, szervizelését és az original kiegészítő termékek kereskedelmét kizárólagosan az Infratrainer Kft. végzi.

Az Infratrainer Kft.-nek mint alapító, jogtulajdonosnak az a szándéka, hogy a vele együttműködő partnerein keresztül a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosítsa a hazai alakformálási piacon. Ehhez központilag kínál fejlett technológiai és hatékony marketing eszközöket.

A velünk együttműködő, minőségi szolgáltatást nyújtó Infratrainer szalonokat brandközösségbe tömörítjük, hivatalos márkapartnereinkké tesszük őket.

Kizárólagosan Márkapartnereink számára biztosítjuk a területi védettséget, az örök garanciát, a központi marketinget, az eredeti Infratrainer termékeket és a legfrissebb fejlesztéseket.

Infratrainer márkapartnerség 1

Fogyás

Infratrainer márkapartnerség 2

Alakformálás

Infratrainer márkapartnerség 3

Anti-aging

Mit nyújtunk

márkapartnereinknek

 • Területi védettség biztosítása – sorszámozott hivatalos védjeggyel
 • Örök garancia az Infratrainer berendezésekre (már meglévő gépekre is vonatkozik)
 • Kedvezményes termékvásárlás
 • Központi marketing szolgáltatás
 • Központi online oktatási rendszer a szalon munkatársai számára
 • A legfrissebb technológiai fejlesztések kizárólagos hozzáférése

Mit várunk el

márkapartnereinktől

 • Szolgáltatásminőségi auditon való megfelelés
 • Hivatalos Márkapartneri szerződés megkötése határozatlan időre
 • Hivatalos Infratrainer termékek használata és forgalmazása
 • Központi marketing kommunikációhoz való kapcsolódás
 • Okos Infratrainer funkciók év végéig történő bevezetése (csak a hivatalos partnerek számára lesz elérhető)
 • Online oktatási és vizsgarendszer használata

Mit takar

A márkappartnerség?

1. területi védettség biztosítása - sorszámozott hivatalos védjeggyel

Szerződött hivatalos Márkapartnereinknek területi védelmet és online ellenőrízhető sorszámozott védjegyet biztosítunk. Ennek céljai:
A márciustól piacra lépő Okos Infratrainer-ekkel nyíló szalonokkal szembeni területvédelem, illetve a nem megfelelő minőségű szolgáltatást nyújtó stúdióktól való elhatárolódás.

2. Örök garancia az Infratrainer berendezésekre (már meglévő gépekre is vonatkozik

Szerződött hivatalos Márkapartnereinknek gyártóként örök garanciát biztosítunk. Ez magában foglalja az eredeti Infratrainer alkatrészek biztosítását, azok szakszerű beszerelését, alkalmankénti 15.000 Ft + Áfa kiszállási díj mellett. (nincs további költség, sem kisbetűs feltétel)

3. Kedvezményes termékvásárlás

Fólianadrágok beszerzése – Original INFRATRAINER feliratú fólianadrágok kizárólagos jogtulajdonosa és forgalmazója az Infratrainer Kft.

– A szerződött Márkapartnereink számára az Original INFRATRAINER feliratú fólianadrágok 260Ft + ÁFA/db áron elérhetőek kiszállítva. Legkisebb rendelhető mennyiség 200db (50db/doboz, azaz 4 doboz/kiszállítás). Ennél nagyobb rendelés dobozonként (50db/doboz) lehetséges. Pl.: 250db,300db stb.

– Nem szerződött partnereinknek számára a fólianadrágokat 290Ft + ÁFA/db áron tudjuk szállítani.

Kiegészítő termékek

Original Infratrainer termékek szintén március 1-től lesznek elérhetők. A hivatalos terméklistáról hamarosan e-mail értesítést küldünk Önnek.

4. Központi marketing szolgáltatás

• Központi megjelenés a hivatalos oldalon – Hivatalos Márkapartner aloldal a www.infratrainer.hu oldalon, mely egységes igényes arculati közegben angol – magyar nyelven mutatja be, teszi vonzóvá hivatalos márkapartnerünket, Infratrainerre épülő alakformáló szolgáltatásait. Az aloldal tartalmazza a szalon minden hivatalos elérhetőségét, nyitvatartását, aktuális szolgáltatási listáját. A márkapartner által biztosított minőségi fényképeken keresztül bemutatjuk a szalon hangulatát is.

Social Marketing – Biztosítjuk Márkapartnereink számára a napi szintű, évszakokra épülő tematika alapján beprogramozott posztolást a szalon hivatalos Facebook és az Instagram csatornáin. Általános brand és szolgáltatás népszerűsítő posztokkal segítjük az értékesítést és követői létszám aktív növekedését. Stratégiai fontosságú posztok kiemelését az együttműködési csomag tartalmazza.

Szerződéses jogviszony alapján elvárt közreműködés: érintett oldalak szerkesztői jogosultság hozzáférése, minimum 2 heti szintű tulajdonossal vagy szalonvezetővel történő egyeztetés, melyben a kommunikáció során használt fontos szalonspecifikus elemek, mint aktuális akciók, ajánlatok témaköreit írásban lekommunikáljuk. Ezen tartalomkezelési szolgáltatásunk nem érinti az oldal Messenger üzeneteinek és poszt hozzászólásainak kezelését.

Központi Chatbot ajánló – Központi szalonajánló az Infratrainer Magyarország hivatalos Facebook oldalának Messenger robotján (chatbotján) keresztül. Új vendégek közvetítése, a vendégek alapinformációkkal való ellátása, kiemelkedő szalonesemények kommunikációja.

Egységes arculati csomag – Központi, személyre szabott arculati csomagot biztosítunk partnereink számára, amelynek tartalma:
• Infratrainerre épülő szolgáltatást bemutató trifold szórólapterv
• szalonnévjegy terv
• 50*70-es méretű beltéri plakát tervek
• nagy felbontású brand fotók .jpg formátumban

• Központi rendszeres brand megjelenés az országos médiumokban

Központi marketing szolgáltatás havidíja:

1 gépes szalonoknál
26.900.- Ft + ÁFA/hó

2 gépes szalonoknál
34.900.- Ft + ÁFA/hó

Infratrainer márkapartnerség 4

5. A legfrissebb technológiai fejlesztések kizárólagos hozzáférése

A ZEROFAT TECHNOLOGY egy komplex szolgáltatási rendszer, melynek fókuszában a személyre szabott vendégélmény áll. A különböző eszközök világújdonságnak számító összehangolásával maximalizálható az eredmény mind a vendégeink, mind az Infratrtainer-t üzemeltető Márkapartnereink számára.
A ZEROFAT TECHNOLOGY-t és annak előnyeit későbbiekben részletesen bemutatjuk.

Amennyiben érdeklődik Márkapartnerré válás folyamatáról, töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot: